lördag 19 april 2008

DET FINNS FUSKARE OCH FUSKARE


Rävjunk tycker sig se att borgaralliansen skiljer på fuskare och fuskare.Här kommer ett citat tagit från Martin Lindblom politisk redaktör i Lo-tidningen.

"Socialförsäkringsminister Cristina Husmark-Pehrsson har svårt att ta till sig de nya rönen. I stället för att glädjas över att svenskarna är ofantligt mycket hederligare än hon fördomsfullt trott så låtsas hon som om det regnade. I fuskdebatten har regeringen gått i sin egen fälla. Med pinsam tydlighet framgår ju att det är regeringen som fuskar grovt med fakta. Om regeringen vill rädda ansiktet borde den välja en annan inriktning på fuskjakten. På skatteområdet förekommer utan tvivel ett omfattande fusk, som handlar om ofantliga belopp. Bara skatteflykten till utlandet antas uppgå till 40 miljarder kr. Företagens momsfusk är minst lika stort."

Visst är det intressant att se vad borgaralliansen prioriterar eller hur? Slå ner på dom svaga i samhället hela tiden är borgaralliansens metod. Rävjunk tycker det är märkligt att det tydligen inte finns en enda vettig person i alliansen, som inser vad det är dom håller på att ställa till med. Privatiserar dom sen också sjukhusen, ja, då är loppet kört för Sverige. Mycket kan återställas om vänsterblocket vinner valet nästa gång. Men privatiseringen av sjukhus det kan ingen återställa.

Har för mig jag läste nånstans att om alla jobbade vitt skulle vi i Sverige kunna ha en skatt på ca 15 - 20%. Vet i och för sig inte om dessa uppgifter stämmer, men visst skulle det vara intressant om dom gjorde det.


1 kommentar:

Anonym sa...

"Mycket kan återställas om vänsterblocket vinner valet nästa gång". Intressant att ha som mål att återgå till 1970 talets enögda korporativa samhälle. Där gråhet rådde och alla hade det lika jävligt i sina grå förortslador modell ÖstTyskland. Eller nåt.

Som tur är det knappast nån risk oavsett om S vinner eller inte. Skillnaden mellan S och M är idag hårfin. Båda siktar på medelklassen där man inte vill ha vänsterpolitik, vad det nu är. Inse för en gångs skull att socialism eller kommunism eller vad fan det nu kallas är dött. Lagt på historiens sophög tillsamans med en annan massa bråte från 1900-talet. Klipp er skaffa er ett jobb, parasiter!